| |     latinica | english  
Насловна
ПОЗДРАВНА РЕЧ

Горан Брадић, амбасадор Републике Србије у Швајцарској Конфедерацији

 

Поштовани посетиоци интернет странице Амбасаде,

Задовољство ми је да вас поздравим као нови амбасадор Републике Србије у Швајцарској Конфедерацији. Част да представљам Србију у Швајцарској са собом носи и велику одговорност и моју искрену жељу и мотивацију да заједно са својим сарадницима додатно унапређујемо сарадњу између две земље, посебно у области економије, образовања и културе.

Користим ову прилику да истакнем да су свеукупни билатерални односи наших двеју земаља веома добри, динамични и да их одликују врло интензивна сарадња у областима економије, образовања, науке, истраживања и дигитализације. Такође, чврсту спону између двеју земаља представља и бројна српска дијаспора која живи у овој земљи.

У 2016. години смо прославили јубилеј поводом 100 година од отварања прве Амбасаде Србије у Швајцарској Конфедерацији, што указује на традиционалне везе и добре односе између наше две земље.

Надам се да ће вам ова страница послужити као извор информација о Србији, њеним привредним, културним и туристичким потенцијалима, активностима Амбасаде, као и конзуларним питањима.

Добродошли на интернет страницу Амбасаде Републике Србије!

 


Верзија за штампу
Амбасадор
ПОЗДРАВНА РЕЧ
БИОГРАФИЈА
Предаја акредитива амбасадора Горана Брадића председници Швајцарске Симонети Сомаруги, 14.01.2020.
Амбасадор Горан Брадић предао акредитиве у Кнежевини Лихтенштајн
Видео порука амбасадора Горана Брадића поводом Дана државности - Сретења (2021. године)
Обраћање амбасадора Горана Брадића гостима на пријему - Сретење, фебруар 2020.