| |     latinica | english  
Насловна
ПОЗДРАВНА РЕЧ

Горан Брадић, амбасадор Републике Србије у Швајцарској Конфедерацији

 

Поштовани посетиоци интернет странице Амбасаде,

Задовољство ми је да вас поздравим као нови амбасадор Републике Србије у Швајцарској Конфедерацији. Част да представљам Србију у Швајцарској са собом носи и велику одговорност и моју искрену жељу и мотивацију да заједно са својим сарадницима додатно унапређујемо сарадњу између две земље, посебно у области економије, образовања и културе.

Користим ову прилику да истакнем да су свеукупни билатерални односи наших двеју земаља веома добри, динамични и да их одликују врло интензивна сарадња у областима економије, образовања, науке, истраживања и дигитализације. Такође, чврсту спону између двеју земаља представља и бројна српска дијаспора која живи у овој земљи.

У 2016. години смо прославили јубилеј поводом 100 година од отварања прве Амбасаде Србије у Швајцарској Конфедерацији, што указује на традиционалне везе и добре односе између наше две земље.

Надам се да ће вам ова страница послужити као извор информација о Србији, њеним привредним, културним и туристичким потенцијалима, активностима Амбасаде, као и конзуларним питањима.

Добродошли на интернет страницу Амбасаде Републике Србије!

 Амбасадор
ПОЗДРАВНА РЕЧ
БИОГРАФИЈА
Предаја акредитива амбасадора Горана Брадића председници Швајцарске Симонети Сомаруги, 14.01.2020.
Амбасадор Горан Брадић предао акредитиве у Кнежевини Лихтенштајн
Видео порука амбасадора Горана Брадића поводом Дана државности - Сретења (2021. године)
Обраћање амбасадора Горана Брадића гостима на пријему - Сретење, фебруар 2020.